CuprinsSangerari si de stocare a celulelor stem.Cand astepti

CuprinsSangerari in primele luni de sarcinaSangerari in ultimul trimestru de sarcinaSangerarile in sarcina sunt frecvente, mai ales in primul trimestru si de obicei nu sunt o sursa foarte mare de in grijorare. Dar, deoarece sangerarea poate fi uneori un semn de gravitate, este important sa cunosti cauzele posibile si sa mergi la medic pentru investigatii mai amanuntite pentru a afla starea ta si a copilului.Pana cand cel mic va veni pe lume, vizitele la medic ar trebui sa fie destul de dese, chiar daca doar pentru a verifica constant evolutia fatului. La nasterea celui mic te poti bucura de procedeul de recoltare de celule stem, pentru a-l proteja de peste 40 de boli grave.

Baby Stem este banca de celule stem care ofera solutii profesionale de recoltare si de  stocare a celulelor stem.Cand astepti un copil, orice fel de sangerare sau scurgere anormala este un semnal de alarma. Vei afla in articolul urmator care sunt cauzele sangerarii in timpul sarcinii si ce ar trebui sa faci daca ti se intampla asta in anumite perioade ale sarcinii.Este normal sa sangerez?O sangerare usoara in timpul sarcinii este frecventa, in special la inceputul sarcinii. Aproximativ 1 din 4 femei gravide au o sangerare usoara foarte devreme in primul trimestru. Dar, chiar daca sangerarea pare sa se fi oprit, cheama imediat medicul, doar pentru a te asigura ca totul este in regula.

Best services for writing your paper according to Trustpilot

Premium Partner
From $18.00 per page
4,8 / 5
4,80
Writers Experience
4,80
Delivery
4,90
Support
4,70
Price
Recommended Service
From $13.90 per page
4,6 / 5
4,70
Writers Experience
4,70
Delivery
4,60
Support
4,60
Price
From $20.00 per page
4,5 / 5
4,80
Writers Experience
4,50
Delivery
4,40
Support
4,10
Price
* All Partners were chosen among 50+ writing services by our Customer Satisfaction Team

Sangerarea usoara  sau sangerarile maronii in timpul sarcinii sunt, probabil, de la ceva minor, dar ar putea fi, de asemenea, un semn al unei probleme grave, cum ar fi o sarcina ectopica, un avort spontan sau probleme cu placenta.Medicul poate sa faca o evaluare amanuntita, care poate include un examen fizic, ultrasunete si teste de sange, pentru a verifica cat de bine arata sarcina si copilul si pentru a exclude eventualele complicatii.Daca suferi de sangerari permanente sau ai o durere severa si nu poti ajunge imediat la medic, mergi imediat la urgente.Sangerari in primele luni de sarcinaDoctorii estimeaza ca intre 25 si 40% dintre femei vor suferi de sangerari vaginale in timpul primului trimestru al sarcinii si, de cele mai multe ori, sarcina va progresa total normal. Exista o serie de posibile cauze ale sangerarii in sarcina sau sangerarii inofensive in prima jumatate a sarcinii, incluzand:Sangerarea de la implantare, care apare la aproximativ 4 saptamani in timpul sarcinii, deoarece oul fertilizat se ataseaza de peretele uterin.Modificari hormonaleContact sexualInfectiiExamen intern efectuat de obstetricianSangerari in ultimul trimestru de sarcinaDesi riscul de avort spontan se diminueaza foarte mult dupa primul trimestru si multe dintre complicatiile timpurii nu mai sunt un factor (cum ar fi sarcinile ectopice si molare), sangerarile din a doua jumatate a sarcinii ar trebui sa fie luate foarte in serios, mai ales daca se repeta.

Cauzele sangerarii in a doua jumatate a sarcinii includ:Contact sexualControale cervicale, in special la sfarsitul trimestrului III, cand devin mai frecventePlacenta Previa, care apare atunci cand placenta acopera colul uterin, fie partial sau completDistrugerea placentara, in care placenta se indeparteaza de peretele uterului, poate provoca sangerari vaginale severe si poate pune in pericol viata atat a mamei, cat si a bebelusului. Conditia este insa rara si apare numai in aproximativ un procent din toate sarcinile.Tratamentul prematur, in care sangerarea vaginala este insotita de crampe sau contractii, diaree, presiune pelviana sau dureri de spate inainte de 37 de saptamani, ar putea avea repercusiuni serioase asupra copilului daca nu este administrat corect. Dupa 37 de saptamani, aceste simptome ar putea fi un inceput normal al travaliului.sangerari in timpul sarciniiIndiferent cand apare, orice sangerare in timpul sarcinii trage un semnal de alarma pentru tine si medicul tau, chiar daca numai pentru a confirma ca nu este nimic rau.

Fii pregatita sa raspunzi la intrebari detaliate despre culoarea, cantitatea si consistenta sangelui, pentru a afla cel mai bine cauza posibila de aparitie si tratamentul cat mai potrivit tie.Baby Stem te ajuta sa stai fara griji si dupa ce treci cu bine de perioada de sarcina, aducand in Romania prima colaborare exclusiva cu Seracell. Seracell este banca de celule stem  nr. 1 din Germania, care ofera procedee profesionale de recoltare si de depozitare a celulelor stem, pentru a putea combate posibilitatea aparitiei a mai mult de 40 de boli grave.