Mensen vrienden is aan een telefoonnummer te komen.(cocaine

Mensen die drugs willen kopen zoals coke of XTC moeten dat doen via een dealer. De verkoop loopt vaak via 06-nummers, online of via een dealer die in een club of op een feest is.Telefoonnummers van dealers staan uiteraard niet in het telefoonboek. Het vinden van een nummer gaat via via. Via vrienden of via vrienden van vrienden is aan een telefoonnummer te komen.

(cocaine of xtc) Bij cocaïne verloopt de verkoop altijd via een dealer die binnen een uur de coke komt afleveren. Bij XTC is het vaak zo dat iemand uit een bepaalde vriendengroep meerdere pillen bij een dealer koopt en die onder het clubje vrienden verdeelt.(heroine)Soms worden drugs ook wel op straat verkocht. Heroïne bijvoorbeeld wordt in bepaalde gebieden op straat verkocht.

Best services for writing your paper according to Trustpilot

Premium Partner
From $18.00 per page
4,8 / 5
4,80
Writers Experience
4,80
Delivery
4,90
Support
4,70
Price
Recommended Service
From $13.90 per page
4,6 / 5
4,70
Writers Experience
4,70
Delivery
4,60
Support
4,60
Price
From $20.00 per page
4,5 / 5
4,80
Writers Experience
4,50
Delivery
4,40
Support
4,10
Price
* All Partners were chosen among 50+ writing services by our Customer Satisfaction Team

In Amsterdam bijvoorbeeld op de Wallen.(truffels) Sommige producten in een smartshop hebben effecten op het bewustzijn zoals truffels (een bepaalde soort paddo). De meeste smartshops verkopen truffels. Ze worden ook via internet aangeboden.Drugs worden ook steeds vaker via internet aangeboden.

Dit gebeurt dan via Tor of het Darkweb, een beveiligd netwerk wat gebruikers anoniem maakt. Uiteraard is dit strafbaar en illegaal. Ook smartshops hebben vaak sites waar hun artikelen aangeboden worden.http://www.wetrecht.nl/drugsbezit-en-drugshandel/De laatste tijd worden er veel nieuwe onbekende drugs bedacht, ook ziet de politie dat het gebruiken van drugs steeds tot nieuwe problemen leidt. Drugsgebruik zorgt namelijk ook voor meer risico’s voor mensen die helemaal geen drugs gebruiken.

De politie wil drugsgebruik tegen gaan, en proberen jongeren bewust te maken dat drugsgebruik niet goed is.om te beginnen zijn er twee lijsten waar je verschillende drugs in kan plaatsen. (Lijst 1 en Lijst 2) In Lijst 1 staan de harddrugs, zoals cocaine, heroine en morfine. over deze gaan wij het vooral hebben.In Lijst 2 staan de softdrugs zoals hasj, wiet en paddo’s. dit is legaal in Nederland dus hier zullen wij het niet veel over hebben.

De delicten uit lijst 2 worden niet erg aangepakt en voor het verkopen in deze drugs staat een maximumstraf van 1 maand tot 6 jaar. (apa toevoegen, http://www.wetrecht.nl/drugsbezit-en-drugshandel/)de delicten uit Lijst 1 worden echter wel hard aangepakt en de maximumstraf staat dan ook van 6 maanden tot 12 jaar. De milde straffen staan voor de delicten die niet opzettelijk zijn gepleegd of voor de minder zware delicten.

De lange straffen zijn voor het opzettelijk importeren of exporteren van drugs, hier staat dus een gevangenisstraf van 12 jaar op.2